Elleebana

Elleebana Lash Lift är en behandling för att skapa vackra, fylliga och böjda fransar. Det är en snabb och problemfri metod som framhäver din ögonform och ger långvariga resultat som håller upp till 12 veckor

Behandlingen tar cirka 45 minuter och inkluderar fransfärgning. För bästa resultat rekommenderas att man upprepar behandlingen var 6-8:e vecka.

Efter Elleebana-behandlingen bör du undvika starka ögonmakeupremovers och oljeprodukter runt ögonen de första 48 timmarna, inte tvätta håret med schampo och balsam, undvika bastu och hög värme, och inte gnugga fransarna under det första dygnet.

Kontraindikationer inkluderar tillstånd som vagel, cystor runt ögonen, blepharitis, nyligen genomgången kemoterapi eller ögonoperation, hudsjukdomar nära ögonen, ögoninflammation eller -infektion, skadade fransar, alopecia, trikotillomani, Bells Palsy och hyperkänslighet i ögonen.

Vid en allergisk reaktion rekommenderas att ta en receptfri allergitablett och skölja ögonen med kallt vatten. Svullnaden brukar avta inom 2-3 dagar.