PRX-T 33

PRX-T33 är en avancerad antiåldrandebehandling som möter behovet av effektiv och resultatinriktad vård utan sociala begränsningar. Det är en patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid, CE-märkt som Medical Device klass I.

PRX-T33 erbjuder flera fördelar som ingen ‘frosting’ eller ‘down-time’, lämplighet för alla hudtyper och årstider, samt ingen ljuskänslighet eller oönskade sidoeffekter. Det är en nålfri applicering som stimulerar dermis och keratinocyternas tillväxtfaktorer.

Dessa två substanser interagerar på cellulär nivå. TCA stimulerar huden medan väteperoxid motverkar dess syrafrätande effekt, vilket möjliggör frekvent och repeterad stimulering för förstärkta effekter.

PRX-T33 är effektivt för ansiktet för att behandla rynkor, torr hud, förlorad fasthet och elasticitet, nedsatt fyllighet, ojämna pigmenteringar, ljusåldrad hud, och ärr. På kroppen kan det användas för bristningar, ärrbildningar och åldrad hud på hals, dekolletage och händer.

Ja, PRX-T33 kan kombineras med behandlingar som fraktionerad laser och Dermapen4/microneedling för att boosta, förlänga och förstärka resultat.