Body Scrub

Body Scrub är en hudvårdsbehandling som innebär att man skrubbar kroppen med en exfolierande produkt för att ta bort döda hudceller från hudens yta. Detta görs vanligtvis med en blandning som kan innehålla olika ingredienser såsom salt, socker, kaffe, eller krossade nötskal, blandat med oljor och ibland doftämnen för att ge en behaglig upplevelse.

  1. Applicering: Body Scrub appliceras på huden.
  2. Exfoliering: Genom att försiktigt massera skrubben över huden, hjälper den grova texturen till att mekaniskt ta bort döda hudceller.
  3. Sköljning: Efter skrubben sköljs resterna bort, ofta med en varmt dusch och sedan en lätt helkroppsmassage för total avslappning och förnyelse.
  4. Återfuktning: Efter exfoliering appliceras en fuktighetskräm och olja för att återfukta huden.
  1. Förbättrar Hudens Textur: Genom att ta bort döda hudceller blir huden mjukare och får en jämnare textur.
  2. Främjar Hudförnyelse: Regelbunden användning kan hjälpa till att stimulera ny celltillväxt, vilket gör huden friskare och mer lyster.
  3. Förbättrar Absorption: Efter en skrubb absorberar huden lättare hudvårdsprodukter som lotion eller olja.
  4. Ökar Cirkulationen: Massagen under skrubben kan öka blodcirkulationen, vilket kan förbättra hudens hälsa och utseende.
  5. Kan Hjälpa Till Att Minska Utseendet på Sträckmärken och Celluliter: Regelbunden exfoliering kan bidra till att göra sträckmärken och celluliter mindre framträdande.
  6. Avslappnande och Uppfriskande: För många är det också en avkopplande och uppfriskande behandling som ger en känsla av välbefinnande.